Recensies voor Baziron AU

Formulier vrijgeven: Gel

Analogs Baziron AS

Samenvalt volgens indicaties

Prijs vanaf 24 roebel. Analoog goedkoper met 708 roebel

Samenvalt volgens indicaties

Prijs vanaf 65 roebel. Analoog goedkoper met 667 roebel

Samenvalt volgens indicaties

Prijs vanaf 121 roebel. Analoog goedkoper met 611 roebel

Samenvalt volgens indicaties

Prijs vanaf 131 roebel. Analoog goedkoper met 601 roebel

Samenvalt volgens indicaties

Prijs vanaf 171 roebel. Analoog goedkoper met 561 roebel

Samenvalt volgens indicaties

Prijs vanaf 183 roebel. Analoog goedkoper met 549 roebel

Samenvalt volgens indicaties

Prijs vanaf 236 roebel. Analoog goedkoper met 496 roebel

Samenvalt volgens indicaties

Prijs vanaf 246 roebel. Analoog goedkoper met 486 roebel

Samenvalt volgens indicaties

Prijs vanaf 289 roebel. Analoog goedkoper met 443 roebel

Samenvalt volgens indicaties

Prijs vanaf 295 roebel. Analoog is goedkoper met 437 roebel

Samenvalt volgens indicaties

Prijs vanaf 331 roebel. Analoog goedkoper met 401 roebel

Samenvalt volgens indicaties

Prijs vanaf 344 roebel. Analoog goedkoper met 388 roebel

Samenvalt volgens indicaties

Prijs vanaf 536 roebel. Analoog goedkoper met 196 roebel

Samenvalt volgens indicaties

Prijs vanaf 546 roebel. Analoog goedkoper met 186 roebel

Samenvalt volgens indicaties

Prijs vanaf 560 roebel. Analoog goedkoper met 172 roebel

Samenvalt volgens indicaties

Prijs vanaf 577 roebel. Analoog goedkoper met 155 roebel

Samenvalt volgens indicaties

Prijs vanaf 582 roebel. Analoog goedkoper met 150 roebel

Samenvalt volgens indicaties

Prijs vanaf 595 roebel. Analoog goedkoper met 137 roebel

Samenvalt volgens indicaties

Prijs vanaf 638 roebel. Analoog goedkoper met 94 roebel

Samenvalt volgens indicaties

Prijs vanaf 659 roebel. Analoog goedkoper met 73 roebel

Samenvalt volgens indicaties

Prijs vanaf 676 roebel. Analoog goedkoper met 56 roebel

Samenvalt volgens indicaties

Prijs vanaf 720 roebel. Analoog goedkoper met 12 roebel

Gebruiksaanwijzing voor Baziron AU

Registratie-ID:

Handelsnaam van het medicijn:

Internationale niet-eigendomsnaam of groepnaam:

Doseringsformulier:

ingrediënten:

100 g gel bevat
actief bestanddeel: benzoylperoxide water (in watervrije benzoylperoxide)
Baziron ® AC 2,5% - 2,5 g,
Baziron ® AC 5,0% - 5,0 g,
Baziron ® AC 10,0% - 10,0 g;
hulpstoffen: methacrylzuur copolymeer - 2,0 g, poloxamer 182 - 0,2 g, carbomeer 940 - 0,8 g, glycerol - 4,0 g, dinatriumedetaat - 0,1 g, natriumdrug - 0,05 g, propyleenglycol - 4,0 g, colloïdaal siliciumdioxide - 0,021 g, natriumhydroxide - tot pH 5,1-5,5, gezuiverd water - tot 100 g

beschrijving

Witte homogene gel.

Farmacotherapeutische groep:

Acne behandeling uitslag.

ATX-code: - D 10 AE 01.

Farmacologische eigenschappen

Benzoylperoxide vertoont antimicrobiële activiteit tegen Propionibacterium acnes en Staphylococcus epidermidis. Het heeft een keratolytisch effect, verbetert de oxygenatie van het weefsel en onderdrukt de talgproductie in de talgklieren.

Farmacokinetiek Benzoylperoxide penetratie door de huid is laag. Het grootste deel van benzoylperoxide wordt omgezet in benzoëzuur, dat na absorptie de systemische circulatie binnengaat en snel wordt uitgescheiden door de nieren.
Er is geen cumulatie in de weefsels. Cutane toediening van Baziron ® AC in therapeutische doses leidt niet tot bijwerkingen van systemische werking.

Indicaties voor gebruik:

Contra

Zwangerschap en borstvoeding

zwangerschap
Klinische ervaring met uitwendig gebruik van benzoylperoxide tijdens de zwangerschap is afwezig of beperkt. Gegevens over de effecten op de reproductieve functie, vruchtbaarheid of peri- en postnatale ontwikkeling, alsook de eigenschappen van de teratogeniteit en embryotoxiciteit van het geneesmiddel bij gebruik bij dieren ontbreken ook. Met grootschalig klinisch gebruik voor de behandeling van acne in massaconcentraties tot tientallen jaren gedurende tientallen jaren, veroorzaakte benzoylperoxide geen enkel effect op deze indicatoren in het menselijk lichaam. Benzoylperoxide mag alleen bij zwangere vrouwen worden gebruikt als er duidelijke aanwijzingen zijn na raadpleging van een arts.

Borstvoedingsperiode
Het is niet bekend of benzoylperoxide of zijn metabolieten worden uitgescheiden in de moedermelk. Het risico voor pasgeborenen / zuigelingen kan niet worden uitgesloten. Om contact van het kind met het medicijn tijdens de periode van borstvoeding te vermijden, moet het gebruik van Baziron ® AC-gel op de borst worden vermeden.

Recensies van Baziron AU

Zoals ik Baziron AU heb geprobeerd

  • Recensies van Baziron AU
  • Beoordelingen van Xenical
  • Wat is de beste acnebehandeling?

100% effect

Vanaf de leeftijd van 13 jaar heb ik last van een problematische huid. Nu ben ik 21, en slechts een half jaar geleden vond ik deze geweldige tool. Voordat Baziron-aas probeerde ik veel geld van acne, in verschillende prijscategorieën, maar niets hielp. Na een maand Baziron-aas te hebben gebruikt, zag ik verbeteringen en na nog eens 2 maanden begon ik me te verheugen over mijn reflectie. Heel erg bedankt aan de fabrikanten!

Nog een nutteloos medicijn

Nogmaals, leidde tot reclame - gekocht acne crème Baziron AU. Nogmaals, gewoon geld leegpompen. Ik heb geprobeerd het tien keer toe te passen - alles zonder resultaat. Nou ja, misschien verdwijnt er een beetje roodheid. En acne en nu daar. Nee, misschien past het niet bij mijn huidtype, ik heb het zelf gekocht zonder een arts te raadplegen. Over het algemeen vond ik het niet leuk.

Acronaz Acrona Cream

De keuze in de apotheek was geweldig, ik koos, eerlijk gezegd, gewoon voor een duurdere remedie voor acne - basiron ac. Zoals de praktijk laat zien, gebeurt goedkoop goed niet. Als gevolg hiervan - heel gelukkig, helpt de crème mij. Ik gebruik zoals nodig, meestal voor de nacht. 'S Morgens wordt het puistje verminderd en kan het worden gemaskeerd tot onzichtbaarheid.

De hele waarheid over Baziron-aas

Baziron als - volledig nutteloze drug. Hij werd geadviseerd door zijn dermatoloog. Voor dat soort geld verwachtte ik een wonder, en volgens beoordelingen werd hij geprezen. Maar blijkbaar is niet iedereen geschikt. Gebruikt het voor zes maanden, maar er is geen resultaat! De huid is niet veranderd, alle problemen blijven bestaan. Zelfs op sommige plaatsen werd het erger. Zeer teleurgesteld. Misschien heb ik nep gekregen, maar toch zal ik niet meer riskeren.

Baziron

Baziron is een van de beste anti-acnemiddelen voor mij. De verergerde uitslag heeft 5 jaar geleden geleden en voor de eerste keer dat iets me hielp, gebruikte ik het een maand lang, bijna alle zichtbare huiduitslag was gesloten, er bleven kleine sporen achter, maar ze waren ook in de genezingsfase. een laag op het hele gezicht, in de avond voor het naar bed gaan.De huid brandde een beetje, maar dit is normaal, toen ging alles weg, maar geloof dat het het waard is.En vrienden, het is het beste om te wassen met gekookt water.Dit is ook belangrijk! Mijn liefste, na 1 maand vergeet je acne als je de barison gebruikt. Veel succes !!

Feedback op aceton

Het probleem van acne en acne staat al op jonge leeftijd voor me. Ik heb waarschijnlijk alle voorbereidingen al geprobeerd. Onlangs gekocht en baziron ac. Tot dusverre gebruik ik het alleen. In vergelijking met vergelijkbare middelen is het effect duidelijk - het verwijdert roodheid, vermindert de grootte van acne. Ik breng het meestal 's nachts aan, omdat er onder een lichte make-up gebieden zijn waarop het wordt aangebracht, en ik hou er niet van om een ​​dikke laag make-up aan te brengen. Het werkt goed 's nachts en de huid ademt.

Baziron Ass Review

Ik kreeg deze crème ongeveer een maand geleden. Ik hoorde voor het eerst over hem in advertenties. Toen ik bij de apotheek aankwam, wilde ik er nog een kopen, maar ik zag Baziron-aas, herinnerde me de advertentie en besloot om het te proberen. De crème knijpt niet, het resultaat is de volgende dag zichtbaar. Het enige negatieve is dat de kleur van de crème wit is en het is merkbaar als je de huid niet maskeert na het aanbrengen.

Mijn naam is Mark. Ik heb lang geleden aan acne

Maar toen ik basiron A in de apotheek vond, besloot ik het meteen te proberen, omdat dit een nieuw medicijn was.Na 2 weken behandeling begon de roodheid te verbeteren, de teint werd minder verbeterd! Een maand later ontmoette ik een van mijn kennissen, hij werd getroffen door mijn huid op zijn gezicht en na 3 maanden was ik Acne vergeten.

Baziron AS

Baziron AU is een zeer effectief antimicrobieel middel. Begonnen om op aanbeveling van een schoonheidsspecialist van toepassing te zijn. Het is geschikt voor bijna elk huidtype en is niet verslavend, wat uitermate belangrijk is voor mij om allergisch te zijn. De resultaten van de applicatie werden na de eerste week merkbaar, wat aangenaam verrassend is. Het aantal acne nam af, de huid werd minder vettig. Verwijdert direct roodheid vanaf de eerste dag! Een groot pluspunt van Baziron wordt snel opgenomen, d.w.z. het voelt bijna niet op de huid en ondervindt geen ongemak. Het gezicht was volledig schoon na zes maanden gebruik.

Remedie voor acne Baziron AS - beoordelingen

De zomerperiode van mijn huid is niet de meest gunstige, omdat het minste stof is vermengd met zweet en nu een nieuw puistje. Op jonge leeftijd werd ik gestoord door huiduitslag, maar er waren geen speciale problemen. Maar nu, toen ik ver na het begin van de twintig was, was ik zo besprenkeld, omdat ik niet was besprenkeld toen ik zestien was. Om mijn probleem aan te pakken, wendde ik me tot specialisten, ik dacht: misschien is het probleem met hormonen of vitamineok niet voldoende, maar na alle tests te hebben doorstaan, kreeg ik te horen dat er geen zichtbare schendingen waren. En een andere reis naar de schoonheidsspecialiste leidde me naar het feit dat ik gel Baziron AS begon te gebruiken.

In principe is de tool niet slecht, na het aanbrengen is er geen ongemak en bij het lezen van beoordelingen van andere gebruikers heb ik geen negatieve informatie gevonden. Baziron AU moet worden aangebracht op een schone huid, bij voorkeur 's avonds, terwijl u tegelijkertijd het product minstens een uur later moet afspoelen, omdat dit een chemische verbranding of allergie kan veroorzaken. Dus als negatieve beoordeling kan ik alleen dergelijke bijwerkingen aanbrengen. Maar over het algemeen is de remedie niet slecht, omdat ze na de eerste ontsteking merkbaar verdwijnen.

Tegelijkertijd wil ik mijn feedback op Baziron AU neutraal laten, omdat ik onlangs heb ontdekt dat de ene goed is, de andere slecht. Op mijn werk is er niet zoiets dat meisjes sommige problemen met elkaar kunnen bespreken, het is gewoon echt niet genoeg tijd, maar ik kwam toevallig een collega tegen die met een vreselijk rood gezicht aan het werk ging. En daarvoor heb ik met haar geen huiduitslag of andere negatieve punten opgemerkt. Het bleek dat het meisje, nadat ze op het strand was gaan liggen, verschillende acne op haar gezicht zag en besloot om Baziron AU te voorkomen met het hele gezicht voor preventie, en toen viel ze in slaap. Maar zo'n instrument kan lange tijd niet op de gevoelige huid worden achtergelaten, dus het gezicht van het hele meisje werd bedekt met vreselijke rode acne, die jeukt en die externe gegevens behoorlijk sterk bederft.

Na zo'n verhaal besloot ik een oplossing te vinden om de meisjes te helpen. Maar van alle beoordelingen kon ik een ander beeld niet verblinden, zoals het feit dat ze nu niet meer kan zonder de hulp van een specialist, evenals met de tijd. Dus, Baziron AU, dit is een goede gel, maar elk probleem moet voorzichtig worden aangepakt, dus je moet de tool niet lang toepassen, vooral op plaatsen waar er geen huiduitslag is, anders krijg je zulke onaangename gevolgen.

Baziron - in beoordelingen over cosmetica

Merk: nog eens 302 merken in de lijst.

"Basiron" -recensies op alle merken cosmetica

38 beoordelingen gevonden

Ik bestelde deze noviteit in Avon en had er geen spijt van. Mijn huid werd droog na behandeling met Baziron en alleen moisturizer was niet genoeg voor mij. De fabrikant belooft te herstellen, hydrateren en teint te verbeteren.

Hier is een pot

Een volume van 100 ml is best veel.

En dit is de interne inhoud

Zoals je kunt zien, is het niet wit, maar een schaduw van "gebakken melk". De consistentie is dik, maar het wordt zeer snel geabsorbeerd, laat geen vette film achter op het gezicht en een vettige glans. Geur - meer dan lof! De crème hydrateert echt, herstelt de lipide balans van de huid, elimineert droogheid. En, meest ongelooflijk voor mij, verbetert de teint! Voor de crème van Avon, en zelfs voor zo'n prijs (van 60 tot 90 roebel), is het over het algemeen ongelofelijk! Voor mij bleek deze crème perfect, en ik zal het zeker niet veranderen in een andere. Ik raad iedereen oprecht dit product aan. De samenstelling omvat natuurlijke stoffen zoals: perilla zaadolie basilicum, macadamia notenolie, cacaoboter, culturele druivenpitolie, karamel, avocado-olie, honing, olijfolie.

Duur van testcrème: 2 weken. Hij verdient een rating van 5!

Hier lees ik meningen. En ik besloot de mijne te delen. Mijn acne begon weer op school. Ik heb veel tools geprobeerd. Het resultaat is nul. Ik ben nu 25 jaar oud. Acne en geklommen, maar geen jeugdige puisten en kleine witte comedonen van een gesloten aard. Ze deed niets en wreef ijsblokjes met aloem en kamille, en ging voor cauterisatie met vloeibare stikstof. Mijn moeder op het gebied van medicijnen werkt, allerlei verschillende farmaceutische zalven en crèmes gebracht. Alles is tijdverspilling. Baziron AU is een geheel ander verhaal. Betekent vreselijk droge huid. Voor het aanbrengen van make-up, eerst otkovyvala al deze chips, dan make-up. De huid is strakker en rood gekleurd. Toen ik voor het eerst een paar dagen begon te gebruiken, leek mijn conditie te verbeteren, waarna het blikje begon! oprecht niet adviseren. Ik besloot mijn tijd, geld en vooral zenuwen niet te verspillen en PROACTIVE te bestellen. Ik wil van tevoren zeggen dat dit geen reclamebeweging is en dat ik gewoon een gewone consument ben. Eerste bestelling op de officiële website. Duurder dan op elke ebeyah, maar 100% is niet nep. Bij aflevering kan de koerier een certificaat overleggen. Aangenaam verrast door 6 fondsen als een geschenk, naast de 3 belangrijkste. Alles samen met de bezorgkoerier gaf 3394 roebel. Het is niet duur! In de apotheek voor de hoeveelheid meer geef meer! Ik kan niet zeggen dat mijn huid perfect is geworden, maar geleidelijk aan kom ik hier dichter bij. Het effect is zeer positief! Cosmetica is aangenaam in gebruik, irriteert niet en droogt niet. Het enige dat ik denk is dat de sporen niet zullen helpen. Het is noodzakelijk om een ​​peeling bij de schoonheidsspecialist te doen. Voordat ik het masker aanbreng, raad ik iedereen aan om het gezicht te stomen. Giet kokend water in een kom, voeg kamille of een druppel rozemarijnolie of ylang-ylang toe om met een handdoek te bedekken en stoom gedurende 5-10 minuten. Zeer effectief. Verbergen van prichi mag niet heel veel make-up zijn, het is genoeg om een ​​hydraterende crème met een tonaal effect toe te passen, zoals een explosieve garnering. Avondmaal crème! En let niet op wiens beide beoordelingen, mensen een nep bestellen, of ze niet correct gebruiken! Nou ja, of problemen binnenin kunnen met de lever. Zorg voor een gezonde levensstijl, eet goed, sport, minder stress en gebruik natuurlijk cosmetica van hoge kwaliteit).

Reacties Beoordeling nuttig? Ja 24 · Nee 1

Scheld niet over de cosmetica Proactiv. Ze helpt echt! Alleen moeten we niet vergeten dat er geen wonder is, de strijd tegen acne is werk. Je kunt niet van tijd tot tijd oppassen, er moet een systeem zijn! Bovendien is het echt de basis van cosmetica - benzoylperoxide, en de waarheid in de apotheek (zoals iemand schreef) kan goedkoper worden gekocht - AC Basiron, alleen dit medicijn heeft een sterke peeling (het is van basiron). Om acne te bestrijden, moet u de essentie van dit probleem en het algoritme zelf begrijpen om het op te lossen. Reiniging - verwijdering van ontsteking - afschilfering van dode deeltjes - huidvernieuwing. Om de een of andere reden vergeten meisjes en jonge mensen dat, naast het gebruik van medische cosmetica Proactiv, je de huid moet hydrateren. Hier helpen ook moisturizers en oma's maskers (geraspte verse komkommer, kruiden). Vergeet ook niet de beschermende crème met een SPF-factor, de misvatting dat de zon een vriend is voor de huid. Dit alles moet samen worden gebruikt. Mijn dochter is 17 jaar oud! Het is dit oplossingsalgoritme dat haar helpt bij het omgaan met dit probleem! Wees niet lui! Voor jezelf, geliefde (geliefde), moet je wat tijd toewijzen! Dit is de enige manier waarop alles werkt! Veel succes allemaal.

over Proactiv-cosmetica 15 april 2013

Ik gebruik ongeveer een maand. In het begin was er een grote mate van uitdroging en afschilferen van de huid, maar daarna werd alles binnen 2 weken weer normaal. Op dit moment is er 1 puistje en dan een klein exemplaar.

Nadelen: - ongemakkelijke flessen

- Riekt naar chemie, maar ik zal de geur niet smerig noemen.

- eerste keer droogt het sterk, veroorzaakt peeling. (van Bazirona AU 5% op dezelfde manier gedroogd, de conclusie: dit is een normale reactie op het hoofdbestanddeel, dus ik was niet verrast en bleef het gebruiken)

- gebruiksgemak

- het is handig om via internet te bestellen, zonder op zoek te gaan naar winkelen

Reacties Beoordeling nuttig? Ja 3 · Nee 1

meisjes, de belangrijkste stof die onderdeel is van deze cosmetica is benzoylperoxide (BP). Deze stof zit in de goedkopere voorbereiding Baziron AU. maar ik wil ook iedereen waarschuwen dat BP ernstige allergieën kan veroorzaken, contactdermatitis. Ik heb het 's nachts ter plaatse op mijn gezicht aangebracht,' s ochtends was het allemaal jeukend en op een dag werd de huid rood en paars, vanwege de jeuk kon ik 's nachts niet slapen. gered door injectie van suprastin, andere antihistaminica in pillen hielpen niet. zelfs nadat de roodheid was verdwenen en de jeuk voorbij was, was de huid nog 3 weken droog, gespannen en schilferig. daarom raad ik iedereen aan om dergelijke producten met benzoylperoxide voorzichtig te gebruiken. pas het product eerst toe op je hand en pas de volgende dag op het gezicht om zo'n vreselijke reactie te voorkomen

Reacties Beoordeling nuttig? Ja 9 · Nee 1

Ik heb nog nooit speciale problemen met de huid van het gezicht ervaren, het is normaal, mijn poriën zijn niet zichtbaar, er is ook geen irritatie, hoewel ik allergisch ben en last heb van huidverschijnselen van allergie op mijn gezicht, waar ik met succes mee omging. Ik heb een medische opleiding gevolgd, werkte als schoonheidsspecialist. Vier maanden na de bevalling begon er een overgangsperiode op mijn gezicht, die vier jaar niet was afgelopen. Ik had geen hormonale storingen, ik heb geen chronische ziekten, behalve allergieën. Ik wil geen hormonale preparaten nemen en actuele antibiotica gebruiken, omdat deze geneesmiddelen een van de krachtigste geneesmiddelen zijn en veel bijwerkingen en contra-indicaties hebben (bijvoorbeeld hormonale orale anticonceptiva zijn gecontra-indiceerd bij vrouwen die roken, enz., Enz.)..), lezen velen waarschijnlijk de instructies niet. Ik heb geprobeerd de huid gedurende vier jaar te behandelen met verschillende middelen (behalve hormonen en antibiotica), maar er waren geen radicale verbeteringen en na verloop van tijd begonnen zelfs acnelittekens moeilijk over te gaan. Mijn zuster adviseerde me om Proactiv te kopen, ik heb lange tijd weerstand geboden, ik was moe van het vinden van het juiste product en de verscheidenheid aan verzorgingsproducten op de markt ("je zult niet alles proberen" - dacht ik). Maar haar zus stond erop (zij was trouwens ook een arts) en zei dat haar zoon al aanzienlijke verbeteringen had aangebracht (na 2 weken gebruik) en dat haar pigmentatie verdwenen was. Ik bestudeerde de samenstelling van Proactiv, las alles wat ik kon vinden over benzoylperoxide en besloot dat deze stof relatief onschadelijk is, in tegenstelling tot andere alternatieve middelen en gekocht. Alles ging weg voor mij, de peeling was de eerste maand, maar niet significant, verbetering kwam een ​​week na het begin van het gebruik, zelfs gesloten comedonen (inwendig) gepasseerd. Nu gebruik ik ook Proactiv, maar niet altijd, ik ben bang om acne terug te geven. Het is mogelijk dat niet alles kan helpen, omdat acne een polymorfe en multifactoriële ziekte is, en de methoden waarmee de bevolking ermee worstelt, maken me doodsbang (hoe hebben ze nog steeds een huid op hun gezicht?), Al het andere het kan al nutteloos zijn, en sommige gebruiken zelfs geen slechte middelen en hebben geen algemeen begrip van zorg en medicijnen in het algemeen, absoluut medisch analfabetisme. Elk geval van acne moet afzonderlijk worden overwogen, en Proactuv moet worden berecht, het is veel meer onschadelijk dan de methoden die in de bovenstaande opmerkingen worden voorgesteld. Baziron AU 5% is ook niet slecht, maar geen concentratie van 5% is geschikt voor elke persoon - te agressief. En ik vermoed ook dat in Proactiv de hulpstoffen goed gekozen zijn, in tegenstelling tot Baziron. Ik heb de maximale score niet gegeven omdat het noodzakelijk is om mogelijke gevolgen op de lange termijn te elimineren, na een half jaar vanaf het begin van het gebruik (niet permanent) zijn er geen negatieve resultaten.

Reacties Beoordeling nuttig? Ja 8 · Nee 2

Acne leed heel, heel lang vanaf 16 jaar. Wat ik gewoon niet heb geprobeerd. En zelfs retinol zalf voor maanden en duur differentieel en basiron en antibiotica besmeurd en zelfs dronken.. bestolku! Voor 4 jaar oorlog met acne, zijn de resultaten daarna overgebleven. En mijn huid was droog en uitgedroogd van dergelijke artelery, rimpelde, irriteerde en met acne. En hoeveel geld ik aan alle medicijnen heb uitgegeven, kan niet worden geteld..

En uit wanhoop nam hij Diacneal (nu Triacneal) van de apotheek van Aven en in de apotheek op advies van de apotheker. Ik was erg sceptisch. Maar ik voelde meteen dat de huid beter was, natuurlijk, de acne ging niet weg en droogde niet meteen uit, maar de huid werd zachter en meer vet op de eerste ochtend na het aanbrengen.

Na 2 weken avondtoepassing had ik minder acne. Ik was verrukt!

Een jaar later (een tube was zo genoeg voor mij!) Voor dagelijks gebruik voor de nacht ben ik helemaal ontdaan van acne! Ik had comedonen en alle hobbels in mijn huid waren weg. En de mijne van deze crème, zelfs de huid is elastischer geworden.

Nu zit Triacneal altijd in mijn verbanddoos. Soms springt er een pukkel weg, omdat ik slinger en veel eiwitten eet, ik gebruik het lokaal. Alles gaat snel voorbij. Zeer goed merk. Ik denk dat ik binnenkort iets vochtigs voor de dag zal nemen, maar ik weet nog niet wat ik moet doen..

over cosmetica proactief 24 januari 2013

Kleine meisjes Er is niets beter dan Gel-DALATSIN 1%, verkocht in apotheken. Je ziet het resultaat in een week. De huid doet geen pijn, ik had er geen bijwerkingen van. Ik heb hem een ​​aantal werktuigen en Baziron, inclusief. het is gewoon een soort nachtmerrie, op de een of andere manier kreeg deze tool de kleren aan, dus het at allemaal. stel je voor wat er met ons gezicht gebeurt.

Probeer niet te pozhplete. Trouwens, het is goedkoper dan dezelfde Baziron, en zoveel meer dan Proactief.

De proactieve werken! probeer het! Ik gebruik het slechts 5 dagen, er is een effect, ik hou al van de kleur van mijn gezicht! Ik denk een half jaar van het gebruik ervan en ik zal in het verleden altijd de conditie van mijn gezichtshuid vergeten. Ik adviseer, het is erg zacht. droogt de huid niet uit, zoals alternatief Baziron. ik vind het leuk)

Reacties Beoordeling nuttig? Ja 5 · Nee 2

over cosmetica Propeller 18 november 2012

Hello! Ik ben 21 en vanaf 13 jaar gebruik ik veel geld van klei en eindig met baziron, ik gebruikte de schroef op 13-jarige leeftijd, toen verscheen het net in onze winkels dat ik een scrub had, nu om wat voor reden dan ook, maar het heeft me goed geholpen, Nu besloot ik het opnieuw te proberen, ik kocht de gel, goed wassen, ooooochen leuk vond, zelfs de zwarte vlekken werden minder en de pijnlijke uitbarstingen gingen over. Nu heeft Ia een scrub van 3 in 1, ik vind het niet echt leuk, omdat de uitbarsting ervan meer is geworden!

wikke
Nizhny Novgorod gast

over cosmetica 911 16 september, 2012

"Ugrisept" is een uitstekende remedie voor zijn prijs, verwijdert roodheid, laat geen film achter, kalmeert de huid, verhardt het, een uitstekende gel, het belangrijkste is niet zo agressief als Zenerit, Baziron, enz.

Beoordelingen van klanten van Baziron

Uw feedback op het gebruik van de drug Baziron AS voor acne is interessant. Werkzaamheid, bijwerkingen,...

26/12/2009 21:39 uur, Liska
Ik gebruik Baziron nu 3 weken lang, het aantal acne is niet afgenomen (de huid droogt op en schilfert erg veel af (ik weet niet wat ik moet doen, niets helpt..

08/07/2010 19:35, Sasha
Op basis van mijn eigen ervaring met het behandelen van BASIRON wil ik zeggen dat ik met de eerste applicatie een beetje geholpen heb en bij daaropvolgende behandelingen heb ik alleen de hele huid gedroogd, peeling verschenen en acne leek meer dan verdwenen.

08/09/2011 20:33, Catherine
Mijn advies aan jou is hoe je snel van acne af raakt, ik heb deze methode al heel lang gebruikt, was je gezicht met zeep, zodat het droog wordt, breng dan acne aan op lincomycine (bij een apotheek kost het 15 roebel). En als acne elke zomer op het voorhoofd verschijnt, dan is het elke ochtend de moeite waard en 's avonds om het voorhoofd met een onrustige vlek te smeren, dit is een stof van natuurlijke oorsprong. Niet-coöperatie kan worden gekocht via internet of in de winkels van het leven, acne houdt ook niet van appelciderazijn, dus je kunt je acne smeren met een zure appel.

09/03/2013 07:05, Lente
Hoe meer je je huid droogt, met zeep, hoe meer het probeert het te verwijderen en dan wordt deze talg meer en waar is de acne daar (

28-09-2011 13:13, Inna
Ik heb dezelfde kans, ik gebruik basiron, maar het droogt de huid en acne op het moment dat je net verschijnt. Als je een manier vindt om het te delen, alsjeblieft.

16/02/2013 22:50 uur, Liza
Baziron moet worden aangebracht op de acne, en niet op het hele gezicht)

04/06/2013 11:34, Mari
Ik heb over het algemeen een allergie van hem. In eerste instantie brandde het gezicht vreselijk en toen kwamen er kleine, waterige acne die jeuken. Ik schonk hem grote hoop ((((

05/17/2013 19:10, Tifa
Mari je verbrandt gewoon van deze tool, je moet toches toepassen en in een lagere dosering, of een paar uur na het aanbrengen van kindercrème aanbrengen

18/07/2013 18:36 uur, Vladimir
Ik wil een interessant verhaal vertellen. Feitelijk kwelt acne en viel de keuze op "basiron ac", de eerste tube hielp echt, en het effect was merkbaar na een week, er waren geen problemen, na een maand kocht ik nog een 1 tube, en toen begon het, gedurende 2 dagen gebruik (dezelfde laag) was de huid bedekt een heleboel plekken en het is nog steeds niet duidelijk wat en al dit op het gezicht. Ik besloot om zelf medicijnen te gaan nemen omdat ik hier thuis niet uit kon komen, een tavegil dronk, maar helaas een week later gebeurde er niets. Ik besloot om naar een betaalde kliniek te gaan omdat het 5 minuten van het huis was, en wat je denkt, de dokter zei dat hij op tijd was gekomen, want de zwelling van de ogen was begonnen, hij had veel dingen voorgeschreven. te weten; 4 druppels van 500 ml vloeistof, 7 intramusculaire (in de ezel) injecties dagelijks, druipen om de andere dag. Doma drinkt twee soorten pillen en smeert met een bepaalde zalf, vinden mannen, het is beter dan een paar puistjes dan het hele gezicht, nu is alles weg, maar je moet toch voor 2 soezen en 1 druppelaar, basiron is een chemische stof en allergisch voor zijn eigenschappen in 70 procent, denk niet dat je zult dragen. Ik hoop dat iemand dit gezicht zal redden.

08/08/2013 15:07, Anastasia
Ken je zo'n woord als nep? Je was niet verrast dat je niets uit de eerste tube had. en vanaf het tweede, dat is wat. zooo makkelijk je zou een nep tegen kunnen komen dat is alles.

21-08-2013 10:47, Maria
Ik heb ook besloten om het "Miracle-preparaat" Baziron AU te kopen, aan het begin van het gebruik was het effect merkbaar, de huid werd glad, de puistjes verdwenen bijna, maar aan het einde van het gebruik werd het gezicht zo acne dat het onmogelijk was om een ​​woonplek te vinden, het was beschamend om naar buiten te gaan en geen Baziron niet geholpen, de loop van de behandeling was voorbij, ik weet niet wat ik nu moet doen, er waren een paar puistjes en na Baziron was er een nachtmerrie, horror.. woorden konden niet beschrijven

29-11-2013 19:37, Tatiana
Ik steun je mening. Baziron AS rustige horror, gebruikte 2 keer per week al een stille horror op zijn gezicht. Niet gebruiken.

12/20/2013 14:52 uur, Tanyuha
Echt waar !! Dat is het forum hiervoor beklommen. Ik heb ook zwelling van de ogen !! voorgeschreven alleen pillen voor allergie. op gezicht branden Ik al na de eerste dag van het medicijn. twee dagen ga ik met oedeem, een beetje in slaap !! Denk je dat je actie moet ondernemen? zelf zal niet werken.

05/13/2014 10:39, Elena
Ik ben het ermee eens. Ik smeer een week lang, ik zie dat ik volledig bedekt ben met een broeikaseffect. zoals urticaria, jeukt niet, maar rood karig puistje spreekt meer over allergie :( sorry

05/03/2014 15:44, Lana
Acne (acne) veroorzaakt Streptococcus (bacterie), het kan worden vernietigd met een antibioticum waarvoor het gevoelig is, bijvoorbeeld erytromycine of penicilline-antibiotica. Het is noodzakelijk om het complex te behandelen, naast het gebruik van antibiotica, is het noodzakelijk om de huid te behandelen, waardoor de activiteit van de talgklieren wordt verminderd, zonder de huid uit te drogen. U kunt peroxide of hydrocultuur gebruiken om acne te cauteriseren. Anticonceptiemiddelen en hormonale geneesmiddelen helpen ook. Acne treedt op vanwege de toename van testosteron in het lichaam, terwijl oestrogeen hierdoor afneemt, activering van de talgklieren en zweetklieren optreedt, onze taak is om de hoeveelheid van deze hormonen te normaliseren. Een extra hoeveelheid vrouwelijke hormonen is aanwezig in anticonceptiva.

08/11/2011 13:14, Prêt-à-Porter
Probeer op dieet te gaan: vet, gebakken, zout, zoet omhakken. drink Lactrofilter of Duffalac en gebruik elke avond (eerste week), dan 2 keer per week witte cosmetische klei, ik mengde klei gewoon in koolzuurhoudend mineraalwater (warm) en gezicht gedurende 20 minuten. Een maand later werd mijn gezicht schoner, de huid zachter)

04/09/2012 11:33, Selena
Probeer het antibioticum Erythromycin. zalf van externe toepassing, kost slechts 30 roebel, helpt in een week)

03/01/2013 17:51 uur, katen'ka
Ik betwijfel of een antibioticum voor zo'n prijs echt helpt. Acne is de ziekte die moet worden behandeld, geëlimineerd en de meeste antibiotica onderdrukken de infectie en "verstoppen" deze verder en dieper. Oppervlakkig gezien verdwijnt acne, en op het innerlijke niveau wordt het erger. Maar het is allemaal hetzelfde dan eruit komen. Het is beter om met natuurlijke middelen te worden behandeld, maskers SAMI te maken, van geïmproviseerde middelen.

08/08/2013 15:11, Anastasia
Girl)) hier kost het antibioticum Ammoksitsilin bijvoorbeeld minder dan 50 roebel. Nou ja, het was in ieder geval de moeite waard. maar het helpt perfect bij een aantal ziekten. dus oordeel niet per prijs ooit. onthoud als duurder niet betekent dat het beter is!

07/11/2012 01:08, Olenka
Gebruikt Bazironom, heeft niets geholpen... alleen de huid sterk gedroogd, en acne verscheen weer.Kleine meiden, ik adviseer u, na het wassen voor de nacht, veeg eerst uw gezicht af met een wattenschijfje met Calendula Tinctuur, dan met lotion (De samenstelling omvat: salicylzuur, kamfergeest, Farmaceutische zwavel, chlooramfenicoltabletten.. Je vermengt alles, je krijgt lotion, je kunt deze medicijnen bij de apotheek kopen, niet duur.) Een week geleden begon ik met deze procedure, het resultaat is al zichtbaar. Ik raad je aan om het te proberen!

11/08/2012 2:14, Ekaterina
Meisje en in welke verhouding priparaty voor lotion te mengen?

11/08/2012 18:58 uur, Alina
ongeveer 1: 1

06/10/2013 14:28, Devchulya
Met deze lotion is thuis voorzichtiger. kan worden verbrand. het moet precies worden toegepast.

31-10-2012 20:23, Elena
Ook ik ben erg bladderig en op mijn voorhoofd kwam zelfs de 'verbrande' schoonheidsspecialiste naar voren. aanvankelijk ging acne snel voorbij. Nu is het gestopt met gebruiken. De huid was te ontstoken. Ik gebruik nog steeds een moisturizer

08.11.2012 18:56, Alina
En je verdunt het met water, en pas het toe, de huid van deze zal niet meer loslaten en geldt alleen voor de nacht

22/03/2013 14:39 uur, olya la
dan is de reden niet in de huid, maar in het lichaam, ga naar de gynaecoloog en endocrinoloog.

26/03/2013 17:59 uur, Marya
Het effect zal pas na 3 maanden gebruik zijn, je hebt meer interne therapie nodig en je moet zeker een dieet volgen (geen hongerstaking, maar een ander, voordeliger dieet), meer oranje, groene groenten en fruit in de voeding, apotheekvitaminen zijn beter via een arts!

09/01/2013 09:45, denis
Geloof het! Baziron moet drie keer per dag worden gebruikt, altijd op een droge huid. Wees niet lui om de instructies te gebruiken. In een week, terwijl je hier schrijft, zie je het resultaat niet. Drie maanden. Ga en voel je vrij om naar de schoonheidsspecialiste te gaan. Ik ben een knappe jongeman, maar op sommige plaatsen is mijn gezicht bedekt met littekens en zit ik vol gaten vanwege mijn looppas. En dit probleem moet onmiddellijk worden opgelost, zoals het leek. Zeg dank aan ouders die je vertellen dat dit een overgangsperiode is en dat alles voorbij gaat. Ga naar de schoonheidsspecialiste, de procedure duurt 2 uur, maar het is het waard. Ik zeg niet dat Tipo omging en knap was. Er is gewoon geen andere manier. En ik probeer het aan te pakken.

25/11/2014 21:34 uur, Irinka
Ik gebruik, sinds begin augustus, daarvoor was mijn gezicht dik, er waren acne, er waren 4 maanden voorbijgegaan, mijn gezicht is glad, schoon, een paar acne verschijnen regelmatig voor PMS, hoewel de huid droogt, schilfers, maar ik breng ook een moisturizer aan) En ik raad aan niet te gooien )) Ga door met dezelfde striem) Alles vooruit))

06/07/2015 12:44, Kate
Zorg ervoor dat je de huid hydrateert, een vochtinbrengende crème voor het gezicht koopt en deze samen met basironom gebruikt.De behandeling is lang, maar affectief, je moet geduld hebben.

01/12/2010 14:08 uur, Emy
Eerst hielp hij, maar aan het eind van de buis droogde alleen de huid. Dit is misschien te wijten aan het begin van de poolnacht en winter.

21/01/2010 08:27, elinabony
Baziron is, in tegenstelling tot Zenerit, niet verslavend, ik gebruik het al bijna een jaar, ik probeer pauzes te nemen om mijn huid niet te overdadig te maken, maar ik moet van binnenuit worden behandeld (vind de oorzaak), ik raad u aan om Dorsenval te kopen en te behandelen

03/14/2013 20:27, Lera
Ja, hoe zit het met zenerita is hetzelfde verhaal, ik heb het drie jaar helemaal super gebruikt en nu kan ik er niet meer zonder, ik gebruik het al een half jaar niet en de huid is problematisch geworden Hier ben ik recensies aan het bestuderen over bazirona, ik weet dat er ook in de vorm van tablets is.

29/01/2010 09:49 uur, Tatjana, 26
Baziron me nepomog, ogen zwellen en acne op zijn plaats

03/02/2010 23:10, Kira
Ik gebruikte de aanbeveling van een apotheker (mijn eigen moeder, die geen slechte dingen wilde wensen), en tegelijkertijd 'basiron' en 'differentieel'. Hun prijzen zijn niet klein, maar ik heb het resultaat van een grote niet gezien. Tot de huid geen verslaving veroorzaakt lijkt alles te zijn verbeterd, minder vet, minder roodheid. maar na een paar weken viel alles op zijn plaats, en er bleef niets anders over dan af te pellen. Hetzelfde effect als skinoren. En de compositie is naar mijn mening vergelijkbaar. Maar ik zou persoonlijk willen toevoegen dat ik uit eigen ervaring wist dat ik dit probleem alleen extern had behandeld - er zou geen sterk effect zijn (ik begon van binnenuit te worden behandeld.) Alle kruiden, medicijnen die de maag, darmen beïnvloeden, Zero effect. Ik was op een "dieet". Elke dag, een liter en een halve liter kefir of bio-yoghurt. NUL. Op zijn minst op het gezicht - er is geen resultaat... Ik heb nog nooit zo'n gezicht als ik gehad, alleen morele ervaringen en morele straffen. verandert niet ((ik gebruik elke dag foundation Maar maskers en wassen zijn meestal in de regel elke dag, en daarnaast is een schoonheidsspecialiste een of twee keer in 2 maanden. Daarom is alles individueel en afhankelijk van het organisme en de erfelijkheid ((

03/16/2010 00:16, Alexander
Ik ga akkoord met 27, acne begon te helen vanaf de leeftijd van 17, mijn ouders vertelden me over de overgangsperiode, maar hij werd niet wakker gedurende 10 jaar. Eigenlijk heb ik alleen van 17 tot 22 jaar meegemaakt, toen raakte ik eraan gewend, maar soms is het in de zomer minder vervelend dan in de winter en veel lente genezing Veel verschillende methoden van methoden besteedden ongeveer 1000.e. Desondanks heeft erfelijkheid zich kenbaar gemaakt, ook vader leed

07.11.2011 11:21, Mary
Alexander weet niet of je nog steeds acne hebt.. Maar ik zal adviseren. Als je ouders de kans hebben, laat ze je dan naar Frankrijk sturen! In de dure schoonheidssalon. Ik verzeker je dat ze alles zullen genezen, hier in Rusland zullen ze je niet helpen.. Alleen in het buitenland.. =)) Veel succes.

23/06/2014 16:48 uur, Eric
Hij woonde 5 jaar in Frankrijk, bezocht meer dan één schoonheidsspecialist en dermatoloog, maar dat hielp niet), dus Frankrijk is jouw hoed!

12/07/2011 1:54 PM, Alice
Had je niet gedacht dat je een bloedprobleem zou hebben? Ik had één vriend ook erfelijk, iets met bloed, maar ze werd gereinigd met bloed in verschillende sessies, en het hielp haar, nu is haar gezicht perfect schoon

05/13/2012 01:16, Victoria
goed, hoe was alles goed met het gezicht?

15-04-2013 18:15, Stas
Ik ben het volledig eens met deze opmerking die ik al 5 jaar niet heb geprobeerd, ik heb geprobeerd de resultaten van binnen en van buiten te behandelen.

08/08/2013 15:17, Anastasia
Meisje, en je dacht niet dat je een probleemhuid had... waarop acne niet zou moeten worden gebruikt. hij verstopt alleen de poriën en houdt de huid vettig, ik weet het alleen. stopte lang geleden met make-up zo sterk te gebruiken. dat wil zeggen, de basis en het tonale, minder acne is geworden

03/26/2010 22:48, Andrei
Ik wil alleen maar zeggen dat Baziron een van de meest effectieve middelen voor mij is met zijn eigen voor- en nadelen (ik zal ze niet beschrijven, omdat efficiëntie voorop staat). MAAR. elke remedie tegen acne begint pas echt effectief te worden in een complex, d.w.z. dit zijn dieet, sport, afwijzing van alle slechte gewoonten, hygiëne, het nemen van vitamines van groepen A, B, immuniteitsverhogende middelen, etc. Ik heb veel dingen geprobeerd, ik noem ze die me echt hebben geholpen: Zenerit, Baziron, Skinoren (niet erg comfortabel, de huid is erg jeukend), Differin, (alleen voor de nacht staat het in de instructies). Zenerit heeft voornamelijk betrekking op oppervlakkige ontstekingen en, naar het mij voorkomt, het geneest niet, het erythromycine-zinkcomplex doodt eenvoudigweg de oorzaak van de ontstekingen en voorkomt herhaling ervan, ik herinner u eraan dat Zinerit vrij effectief is, maar het geneest Skinoren, een complex van Baziron en Differin 1 keer per dag, Differin voor de nacht. Echte resultaten zullen zichtbaar zijn na 2-3 weken toepassing, na 3 (maximale) maanden van toepassing van al het bovenstaande, zult u aangenaam verrast zijn. Als u met de behandeling begint, wees niet ongerust, aan het begin kan er een verslechtering van het algemene beeld van ontsteking zijn, dit duurt niet lang. Maar. er zijn ziekten van het maagdarmkanaal, urogenitale systeem, hormonale veranderingen die acne veroorzaken, het is noodzakelijk om rekening te houden met en maatregelen te nemen voor hun uitsluiting. Veel geluk voor iedereen, ik hoop dat mijn ervaring iemand zal helpen! Veel succes!

04/18/2010 22:24, Hope
Het Bazironom-maandeffect is goed, minder acne en vooral mee-eters die moeilijk terug te trekken zijn. Het was niet mogelijk om langer te gebruiken, omdat allergie begon, het gezicht, de ogen zwollen op, de roodheid duurde een dag. na het stoppen van de acne is terug. Ik gebruik een punt, soms is het effect

19/06/2011 23:38, lyaisan
Hallo iedereen, voor het eerst op je site, ik heb ook vreselijk last van acne, ik lijd, ik kruip met groen licht gedurende 3 jaar 4 keer het effect is al nul, ik ben begonnen met het gebruik van thuistherapie, ik wrijf mijn gezicht in met 70% alcohol, dan is een masker met honing en zout evenredig met 20 minuten, dan wrijf ik over mijn gezicht met ijs van een afkooksel met een touwtje en dus elke dag is het effect daar, maar het belangrijkste is dat ze (acne) in geen geval kunnen worden verpletterd en gekrast, wat erg moeilijk voor me was. alle succes

08/07/2011 19:21, Andrei
Hallo iedereen! Vertel me alsjeblieft, kan iemand het weten... Ik heb kleine vlekken (9 kleine puistjes) op de huid achter in de borst van de onderarm en de billen. Periodiek en verschijnen er purulent op. Ik ging naar de dermatoloog in KVD. ze zeiden dat de huid zo is, dat twijfel ik ten zeerste. en hoe ermee om te gaan.

10.29.2011 00:54, schoonheidsspecialist Jamila
Hallo, Andrew. Probeer een dergelijke lotion te bereiden: 200 ml alcohol, 4 tabletten aspirine, 4 tabletten chloramphenicol, 4 tabletten streptotsida. 1. Schenk na het baden probleemgebieden in met baby- of huishoudzeep, giet het fijne zout op een zeepachtige fles en poets het zorgvuldig. 2. Veeg met lotion dan BEIDE babypoeder in poedervorm. De eerste week van zout om de andere dag, de tweede na drie dagen, de derde keer per week, drie weken afwrijven met lotion en poeder met poeder elke dag. Tegen die tijd zou het probleem moeten verdwijnen, maar voor preventie kun je het 1-2 keer per week met lotion afvegen. ! Veel succes!

05.12.2012 14:10, Anastasia
Hallo! En welke alcohol kan ik nemen? Kan ik wodka krijgen?

20/04/2015 21:32, Leila
Probeer een prater op resorcin, het wordt bereid in apotheken, het zal zeker helpen

08/02/2012 06:42, Olka
Schrijf hier uw mening alstublieft

11/04/2012 20:30, Kisa
Baziron hielp, maar pas na 3 maanden gebruik. na 3 dagen helpt het gewoon niet, zoals ze hier schrijven - dit is onzin.

Remedie voor acne Baziron AS - beoordelingen

Negatieve beoordelingen

Dit was mijn grootste teleurstelling!

Na 2 weken merkte ik verbeteringen op en begon acne af te nemen. Letterlijk in een maand mijn gezicht bijna volledig gewist. Ik kon er geen genoeg van krijgen. Ze herinnerde zich constant haar wantrouwen tegen deze drug en verweten zichzelf.

En dus, toen ik klaar was om te stoppen met het gebruik van bazirona (2 maanden waren al verstreken sinds het begin van de receptie), was mijn gezicht weer gesprenkeld! En het was nog erger dan de eerste keer. Nu was mijn voorhoofd bedekt met kleine puistjes (meer als uitslag of allergie), mijn jukbeenderen waren weer bedekt met grote, pijnlijke rode puistjes, maar nu had ik ook kleine puistjes op mijn wangen (hetzelfde als op mijn voorhoofd). ie de aangetaste gebieden zijn toegenomen en de conditie van de huid is verslechterd. Toen ik met dit probleem naar de dokter ging, kon ze niets verstaanbaars zeggen, behalve dat 'de remedie niet paste'. Maar het probleem is dat het niet iets is dat niet paste, het heeft het REVERSE EFFECT gegeven. En ik heb het ook niet 3 maanden gebruikt (slechts 2,5 maanden).

SAMENVATTING VAN DE RESULTATEN VAN DE VOORBEREIDING:

Iemand die alles beheerst wat ik hierboven schreef, begreep al dat er geen voordelen voor mij waren.

Verlichting wordt miniem door het gebruik van Baziron AU.

  • droogt de huid slecht, niet elke moisturizer kan helpen de huid te herstellen;
  • zeer beschadigende gevoelige huid;
  • veroorzaakt schilfering, kan brandwonden op de huid veroorzaken als het onjuist wordt toegepast;
  • behandelt geen acne, verlamt de huid (in mijn geval).

Mijn mening is puur subjectief. Het medicijn heeft me helemaal niet geholpen, alleen de situatie verslechterd. Ik ben erg blij als er mensen zijn die tevreden zijn met zijn actie en acne hebben verwijderd. Maar ik ben teleurgesteld over dit medicijn en zal hem niet adviseren om te kopen.

Nadelen: gevaarlijk voor de gevoelige huid.

De positieve effecten van de applicatie:

  • Minder gesloten comedonen, inderdaad, de "hobbels" met frequent gebruik werden minder, kleintjes verdwenen, dit had op geen enkele manier invloed op cysten.
  • Voorkomen van acne, er zijn er minder dan voor het gebruik van baziron, maar het resultaat is niet kolossaal.
  • Matte huid.

Op deze professionals eindigde.

  • Droogte, dit is het beste als je een pauze neemt in de tijd.
  • Burns. Speciaal niet gefotografeerd, omdat ik het op zulke momenten niet aankon. Ik was in geestelijk verval. De tool is erg sterk en bijtend, het kan dit creëren.
  • Allergie (?). Eigenlijk was dit de aanzet voor de definitieve annulering van fondsen. Ik vind het nog steeds moeilijk om te zeggen of het allergisch is of niet, maar daarna had basiron geen kans en kon het geen kans krijgen.
  • Pijn, pijn en pijn opnieuw. Niet alleen de huid zelf heeft brandwonden, dus de puistjes zelf worden nog veel zieker door wat moeilijk te zeggen is. Van contact met de waterhuid als een vlammenwater!
  • Het maakt niet uit hoe cool je bent, en je komt tot de rand rond de ogen. Dit is voor mij een mysticus. Ik trok me heel ver van de oogleden terug, legde er niets bovenop, wreef niet over mijn gezicht, maar toch, de huid was afgeschilferd en verbrand.
  • Van een vrouw tot een slang, nee, hij zal je geen beest doen ontwaken, maar je zult je huid afwerpen.))
  • Tot ziens, favoriete dingen. Ja, hij is echt in staat om stoffen te verkleuren, gecontroleerd op een kussensloop.
  • Hallo, ouderdom. Vanaf de applicatie begonnen rimpels te verschijnen. Ik woon liever met acne dan van tevoren opgroeien. Gelukkig is na het stoppen van het gebruik alles weer terug op zijn plaats))

Conclusies, resultaten, aanbevelingen.

Ik zal me een beetje vervelen, maar het probleem van puistjes moet van binnenuit worden gezocht. Geen probleem, u zult niet met dergelijke problemen vliegen, het is slechts een symmetrisch hulpmiddel. Stop om te gebruiken en zo, problemen komen terug. Ja, er zijn zulke gevallen waarin de oorzaak van acne je niet kunt wegnemen of tijdelijk niet kunt, zoals in mijn geval. Dan zijn die zeer symptomatische middelen nodig. Maar meisjes beginnen in godsnaam klein, met dezelfde klei en salicyles. Laat Baziron de MEEST laatste redmiddel zijn!

Oh, en ik maak me druk om deze bazironom AU! Heb 600r betaald gekocht. Het is zelfs jammer dat ze kocht en geld naar de wind gooide. Voelen na het aanbrengen was verschrikkelijk! De huid brandt, wordt rood, er blijft een brandwond achter en het effect is 0. Ik dacht dat het me waarschijnlijk niet paste vanwege de structuur van de huid, stelde ik mijn zus voor, haar huidstructuur is anders. Dus ze had hetzelfde, brandwonden bleven, God zij dank dat we gezalfd waren met de zalf van de "Redder", dankzij hem zijn we snel verbrand. Niet alleen laat het brandwonden achter, het droogt bovendien ook ZEER de huid, dan ga je brak op verschillende vochtinbrengende crèmes. Over het algemeen, denken meisjes.

Gebruikt Bazironom p1,5 maanden, vlak voor het slapen gaan besmeurd! Het helpt goed, helaas heb ik de beoordelingen niet meteen gelezen! Al de derde dag in tranen! Mijn gezicht is helemaal rood, opgezwollen, op sommige kleine punten van water! Griezelig voor horror. gaat het voorbij? Hoe de huid te behandelen van deze effecten? Vertel me alsjeblieft! (((

Wees voorzichtig met basiron. Na één keer voelde mijn huid als hout, en na de tweede, mijn gezicht rood en gezwollen, blaren op de huid en al deze "schoonheid" ging niet lang voorbij. Ik heb nog nooit zoiets gehad, mijn huid is niet gevoelig.

Ik heb een BASIRON AC gekocht in een apotheek.
Op dag 3 manifesteerde zich een vreselijke allergie - het gezicht was helemaal opgezwollen, rood gekleurd, jeuk, verbranding. Voordien was er nooit een allergie, horror, geen crème!
BASIRON AC - ALLERGIE OP GEZICHT.

Droogt de huid. Bleekt kleding en ondergoed, wast niet af. Ik raad het niet aan. Maak extra kosten. Er zijn genoeg en geen nieuwe middelen om apart genomen huiduitslag of huidpleisters te drogen - niet zo duur en niet met zo'n effect. Elk hulpmiddel wordt individueel gekozen, maar het meest effectief kan worden overwogen: salicylzuurpunt of op het gebied van laesies; maskers van witte / groene klei; maskers met modder uit de dode zee en de uitsluiting van provocerende factoren - ze zijn allemaal verschillend.

Helpt helemaal niet. Ik was twee weken besmeurd, helemaal geen effect. En het is duur. Waarschijnlijk is de huid al aan al deze antibiotica gewend.

Jongens, ik heb ook deze vreselijke crème Baziron ontmoet. En aanvankelijk bewonderde ze hem. Hoe snel hij puistjes verwijdert. Totdat ik op de een of andere manier wakker werd met zwelling onder mijn ogen. Begreep die allergie. Maar de gedachte was niet dat op deze crème. Vóór deze avond at ik gezouten champignons. Ik ging naar een allergoloog, ze plantte me op een hypoallergeen dieet, stelde antihistaminica voor (in mijn geval Lomilan, ik val in slaap door fenystyle) en drink polysorbenten. En tussen haakjes, geef alle cosmetica op. Zit op een dieet, drink een pil, alles is in orde, was verrukt. En 's avonds besloot ik mezelf opnieuw te zalven met deze crème. In de ochtend kon ik niet naar mezelf kijken. Rood gezicht, jeuk, afgestoken wangen, zakken onder de ogen. Ik klom om recensies over de crème te lezen en kwam als een schok. Nu als gevolg daarvan ga ik in zonnebril. Ik drink mijn Lomilan en wacht tot de hangende zakken onder mijn ogen verdwijnen. En Baziron "ziet er goed uit" in de vuilnisbak, maar niet op mijn gezicht.

Neutrale beoordelingen

De eerste keer van toepassing: in het begin leek acne veel meer te worden, maar integendeel was het goed. Bazirona AC verdreef alle acne naar believen, ze kwamen naar buiten. Ze waren erg ziek en rood. Dit effect duurde ongeveer 3-4 weken. Toen begon acne wat minder te lijken, maar dat waren ze wel. Velen ontploften en ik kneep er zachtjes in, na een paar dagen gingen ze helemaal voorbij. Om Baziron AU te gebruiken, gaat u verder. Sommige puistjes kwamen tevoorschijn, maar ik hield niet op om naar mijn doel te gaan.

Wat is het resultaat na bijna 4 maanden gebruik?

Ik moet zeggen dat ik de aanpak om acne te verwijderen veranderde.

Nu gebruik ik bijna nooit onze gel, ik begon onze soort, en alle bekende Garnier, te gebruiken en gebruikte verschillende acne-behandelingen (schuim, crème).

Onze Baziron AU is bijna afgelopen, rekening houdend met het feit dat ik het 2 maanden per dag 3 maanden continu gebruik.

Ik stopte met het gebruik van de tool, en geen van beide was erger of beter. Het lijkt mij dat de tool verslavend is. Ik raad Dermatotrope stof GALDERMA Baziron AU liever niet aan!

Sinds lange tijd gebruik is het resultaat niet zo indrukwekkend.

Prijsbeten, blij dat het debiet zeer economisch is.

Voordelen: snel opgenomen, commercieel verkrijgbaar, behandelt acne, droogt de huid, vermindert de vette huid.

Nadelen: afpellen is mogelijk, als een dikke laag wordt aangebracht, voorkomt het niet opnieuw verschijnen, verkleurt sommige soorten stof, droogt de huid.

Baziron is de tweede remedie die ik probeerde te gebruiken. De eerste was Zener. Naar mijn mening toonde hij goede resultaten, maar toen werd alles nieuw.

Ik ben 17 jaar oud en heb minstens 3 jaar acne, ik weet het niet precies meer. Mijn huid is vettig. Het is mogelijk dat acne is gekropen door hormonen (ik heb een beetje meer schildklier), ik heb ook een onevenwichtig dieet, maar er zijn geen slechte gewoonten.

De eerste dermatoloog van de huid en de apotheek (!) Schreef me salicylzuur en een soort puree. Maar het heeft me niet geholpen. Het lijkt nog erger te zijn geworden en ik heb de behandeling verlaten. Daarna, toen ik naar de universiteit ging, maakte ik een afspraak met een dermatoloog in een studentenkliniek. Hij schreef me toen Zener en vervolgens Baziron (5%). Ik gebruik het nog steeds. Heb 700 roebels gekocht. De waarheid deed een korte pauze per week, waarvoor een klein aantal puistjes op mijn gezicht sprong, sommige waren pijnlijk.

In het algemeen zal ik een kleine beschrijving geven. Baziron is een witte consistentie met een lichte specifieke geur. Snel opgenomen.

Ik gebruik het 's morgens en' s avonds. Voor het aanbrengen was ik mijn gezicht met koud water en gewone zeep. Daarna, wanneer de huid uitdroogt, breng ik een dunne laag op probleemgebieden aan. En voor die acne die me het meeste ongemak bezorgen, doe ik een beetje meer gel.

Onder de tekortkomingen: droge huid. Dit kan gebeuren als je te veel op de huid legt. Persoonlijk heb ik ook roodheid. En nog een ding. Ik heb ook gel op mijn schouders gelegd, daarom heeft mijn shirt een beetje verbleekte mouwen.

In principe een zeer goede tool om acne te bestrijden.

De laatste keer dat een dermatoloog mij Baziron toekende na het laserpolijsten, in het geval een pukkel sprong, werd het lokaal toegepast. Zo'n geval kwam - een vrij diep pukkeltje op de wang sprong weg (en blijkbaar werd het geprovoceerd door het gebruik van deze zonnebrandcrème). Maar Baziron hielp me helemaal niet, zelfs bij langdurig gebruik verbrandde alleen de huid ze. Ik zal meer zeggen, ik geloof dat het niet zo goed is voor de gel. Hoewel, dit is niet de meest ineffectieve remedie - nog een andere populaire crème brak het record voor de totale afwezigheid van effect - Aven Triacneal, evenals volledig nutteloze gel Kuriozin. En tot slot, Baziron is vrij duur - 600-700 roebel.

Conclusie: Baziron zit in mijn verbanddoos, maar gebruik deze zelden. Ik gebruik voor kleinere inflammatoire elementen, die soms in de nasolabiale driehoek springen, en voor meer ernstige acne, gebruik ik een effectiever middel van de gecombineerde samenstelling, Effesel-gel, perfect omgaan met acne, en ook een zeer effectief antibioticum dat ik zeer recent heb ontdekt - gel Klenzit-C.

Welke voordelen heb ik opgemerkt bij Baziron?

  • het drogen van puistjes, waardoor een korst zich vormt en ze verdwijnen;
  • heeft een ontstekingsremmend effect;
  • vermindert huidvet, maar mijn huid is droog, dus er is niets te verminderen;
  • absorbeert comedonen, die vaak de oorzaak van de subcutis zijn.

Om het gewenste effect te bereiken zonder de huid te beschadigen, moet u dit niet overdrijven met de toepassing van Baziron. Als acne niet het hele oppervlak bedekt, moet je de crème aanbrengen met een gestippelde dunne laag, zoals ik deed - alleen op het voorhoofd aangebracht op de plaatsen waar er bjaki waren.

Gebruikt 2 keer per dag - 's morgens en' s avonds. Na gebruik MOETEN de handen worden gewassen.

Maar toch is de situatie ten goede veranderd en is het aantal afgenomen, hoewel Baziron zwak op de onderhuidse huid handelde en ze op eigen kracht passeerden. Maar kleine longen of pus genazen snel. Maar een perfect schoon gezicht op het einde werkte helaas niet. Later werd het gezicht schoner, maar roodheid en post-acne zijn nog steeds zichtbaar. De onderstaande foto toont het resultaat met poeder op het gezicht. Er zijn nog steeds sporen zichtbaar, en alleen tonalnik + poeder samen kan ze blokkeren, maar ik ben geen fan van "pleisteren", dus ik blijf zoeken naar mijn ideale remedie voor postacne.

Ik merk de geïdentificeerde nadelen van de crème op:

voor eigenaren van een droge huid heeft de crème geen goede service, omdat deze samen met de droogbac haar ook de huid zal drogen, dus als u nog steeds Baziron gaat gebruiken, moet u zorgen voor de vochtbalans van de huid.

als er peeling is opgetreden, betekent dit dat de hoeveelheid toegediende crème moet worden verminderd of dat het gebruik ervan moet worden gestopt.

de nadelen zijn de hoge prijs

onvermogen om te gebruiken tijdens zwangerschap en borstvoeding. Ik zal echter degenen aanbevelen aan wie hij helpt, meer dan degenen aan wie hij niet paste.

Ik gebruik Baziron 3 weken lang. Gedurende de eerste vijf dagen was er absoluut geen resultaat, maar aan het einde van de eerste week gebeurde wonderbaarlijke acne letterlijk binnen enkele uren, maar tegelijkertijd verscheen er een vreselijke peeling, de huid letterlijk "afgepeld" en het was gewoon onmogelijk make-up toe te passen. Ik heb ontoelaatbaar veel gedaan en zelfs voordat ik de probleemgebieden toepaste, veegde ik af met een alcoholische (!) Oplossing van salicylzuur, zodat ikzelf de schuld kreeg voor het optreden van een dergelijke droogheid, beklemming en afschilfering. Maar de huid werd ECHT veel schoner dan ik besloot te riskeren de huid bleef de bazironom gebruiken.De huid schrok vreselijk gedurende 6 dagen, en toen begon al deze gruwel voorbij te gaan, en puistjes verdwenen ondertussen verder en dat was ik enorm verheugd., maar er is een lichte roodheid (net na zonnebrand) en een lichte jeuk. Meestal jeukende wangen, maar deze "schurft" is redelijk verdraagzaam De huid ziet er bijna perfect uit, er blijven slechts een paar sporen achter van acne Ik weet niet wat er zal gebeuren proc eed, maar voor nu ga ik een volledige verloop van de behandeling Baziron besteden als alle andere middelen ik niet bijzonder te helpen.

Zdravstvyte. Ik heb Baziron AS lange tijd gebruikt, ik heb heel goed geholpen, maar onlangs ging allergie ook al. Alle bovengenoemde symptomen: roodheid, jeuk, alle huid op het gezicht brandt.

Ik dacht aanvankelijk niet van hem, ik stopte ermee om het te gebruiken, maar gisteren heb ik besloten om het opnieuw te proberen en vandaag heb ik opnieuw dezelfde rode reactie. Nu is de zalf in de vuilnisbak. Basiron AC is een goede zaak, maar als het lang geduurd wordt.

Ik ben net begonnen (ongeveer een week). Ze was heel bang en de huid was al behoorlijk droog. Maar hij gaf me een geweldig shot van de sterkste roodheid in een uur (wat ik in een maand niet met een skinoren kon bereiken), maar dan is het effect niet meer zo merkbaar. Natuurlijk werd het veel beter dan het was, maar ik ben nog steeds bang voor mensen op straat. Ja, en een droge huid is vreselijk. Gedehydrateerde dikke voorhoofd - niet een zeer aangenaam gezicht. De resterende delen van het gezicht zijn gewoon uitgedroogd... en de neus, in het algemeen, kan me niet schelen. Tijdens het spatten van panthenol spray.

Ze zeggen dat in de eerste week de meerderheid van zo'n reactie... voorbij gaat.

Ik had acne sinds de adolescentie en toen ik Baziron kocht, voelde ik al op de 2e dag dat ze begonnen op te drogen. In een week was mijn gezicht al helder (bedenk eens wat ik al zoveel jaren met deze acne heb geleden als ze konden zo gemakkelijk worden genezen). Maar ik gebruikte het voor een aantal maanden en alles was in orde, af en toe toegepast op individuele, zeldzame acne, en gisteren heb ik het op het hele gezicht aangebracht voor profylaxe (ik deed dit eerder), het was in de ochtend dat mijn gezicht vreselijk begon te jeuken, ik werd wakker met rood gezicht de hele dag voelde als met temperatuur +.Alle gezicht verbrand en de zaak kwam en vroeg waarom ik was zo roze.

Mijn huid tintte van hem, vooral in de eerste paar dagen. Blijkbaar omdat hij ook keratolytische eigenschappen heeft.

Toen stopte het (maar na bazirona gebruikte ik nog steeds vochtinbrengende crème.

Genezen acne in ongeveer een maand, zelfs minder (vier volle weken), in principe zouden er twee voldoende zijn, maar besloten om de cursus volledig te voltooien.

Positieve beoordelingen

Verdorie jongens, waar heb je het over horrorverhalen? Baziron-uitstekende tool. Er kan alleen een allergie zijn voor intolerantie voor de componenten - maar een droge korst in plaats van een vel - ja, je moet gaan en de verschrikkingen wegnemen! Een goed hulpmiddel, het belangrijkste is om met mate te gebruiken. Over het algemeen, overhandig de analyse van hormonen!
Met mate))) Nou, wel :) het zijn geen horrorverhalen, het lijkt erop dat de meesten van hen dat wel doen. Ik ben geen uitzondering, ik heb deze horror een jaar geleden meegemaakt, ik besloot een pukkel op mijn kin te smeren, tegen het einde van de dag begonnen de urticaria en de nek was opgezwollen. Eend hier verpest je gezondheid niet! Het resultaat is niet afhankelijk van de hoeveelheid toegepast!

Pluspunten: helpt echt, verlicht hobbels, verlicht acne, economisch.

Mijn huid is vettig, maar acne leed alleen in mijn jeugd. En na het gebruik van een van de slechte kwaliteitssignalen, begon ik te lijken alsof ik onder de huid stak vanwege verstopte poriën, totdat ze eruit werden geperst, en dus gingen ze zitten. In de zomer verslechterde de situatie en besefte ik dat ik niet langer de kracht heb om ze een half uur lang te vermommen. Ik las recensies en begon te kiezen tussen ZINERIT en BASIRON AC, belangrijker dan Baziron.

Ik kocht een 5% -remedie bij een apotheek voor 480 roebel en begon met een uitvoering op mijn huid. Voorbereiding op het ergste: roodheid en brandwonden. Maar ik heb er nog nooit zo iets van gevoeld. In eerste instantie heb ik het hele gezicht aangebracht (in een dunne laag), omdat de heuvels overal lagen en later begon ik een punt toe te passen. Zodra je smeert, begint de huid eerst te knellen en verschijnt er een matte film. In de ochtend verdwijnen al deze manifestaties.

De eerste 2 weken smeerde ik 's morgens en' s avonds. Het gunstige effect verscheen na een week gebruik. De huid is gelijkmatiger geworden. Tegelijkertijd heb ik actief gezonnebaad (zomer en zee, waar doe je zonder). Voor de hele tijd dat ik Baziron gebruikte, ben ik nooit besmeurd met moisturizers (in de zomer kan ik er niet tegen), mijn huid is zelfs minder vet geworden. Er is een maand verstreken sinds ik gestopt ben met het regelmatig gebruiken van Baziron, maar mijn gezicht is schoon en zodra een puistje verschijnt, gebruik ik mijn wondermiddel en 's morgens verdwijnt alles, want er is geen gewenningseffect. De tube is nog niet afgelopen en mijn gevoelens gaan verder dan woorden. Tonalka en poeder heb ik niet nodig, de huid is schoon en glad, zoals eerder.

Mijn eerste wekelijkse indruk:

Vroeger smeerde ik de eerste week, smeerde het en besteedde geen aandacht aan het resultaat, omdat ik nog steeds niet in de spiegel wilde kijken, omdat ik naast het lelijke gezicht daar niets van zag. Maar wat was mijn verbazing toen acne afnam en de meerderheid verstreek, weet je, zonder enig spoor na te laten. Acne was nog steeds op mijn huid, maar slechts een week is verstreken!

Waarschuwing voor persoonlijke ervaringen.

Probeer niet op je wangen te doen als ze niet door acne worden aangetast. Of er waren de kleinste puistjes. Maar met een dwaas van mijn geest heb ik het niet op een punt gezet, maar als een crème en wat je denkt. De volgende ochtend heb ik: jeuk, peeling, roodheid. Ik begon meteen de bekende Boro-plus uit te smeren, en toen stopte het allemaal, dat wil zeggen, gebruik het alleen wanneer nodig en op de plaatsen van het probleem.

Bijna drie maanden zijn verstreken sinds de behandeling.

Het gezicht is een normale menselijke soort geworden. Uitgaan zonder make-up lijkt niet meer zo belangrijk, ik heb ook niet langer een overvloed aan maskeergereedschappen nodig.

  • Zone T droogt niet uit en pelt niet af (tenminste voor mij. Als er droogheid is, breng dan noodzakelijk moisturizer aan)
  • Het verwijdert roodheid, ik bedoel de beginfase van een puistje, wanneer je net een rode vlek bent gaan vormen en in een enorm pukkeltje verandert.
  • Zeer effectief. Mijn foto's vertellen u alles zelf.
  • Acne op het voorhoofd springt minder vaak op, maar verschijnt nog steeds.
  • Niet verslavend.
  • We doen niet veel. Lokaal en alleen op probleemgebieden.
  • Niet voor de droge huid van het gezicht, want dit zal een valsspelen veroorzaken.
  • Draag tijdens de applicatie geen goede kleding, als je het geld krijgt. het zal je stof verbranden tot "tla".

Ik gebruik sinds eind 2006. Een paar puistjes tijdens de ICP-periode doen denken aan de probleemhuid. Vóór bazirona probeerde ik alles, inclusief Roaccutane (ik zag een jaar, na de annulering werd mijn gezicht nog erger dan voor de receptie), ik probeerde ook darsonval. mijn huid werd basisch gemaakt door het drogen aan de bovenkant, het was zelfs pellen, nu normaal, ik gebruik echt moisturizers vooral in de winter - de laatste van de serie is een hydraterende emulsie. En waarom heeft Baziron het niet eerder bedacht? :-( Ik was al 8 jaar geplaagd met acne, ik kon niet leven zonder een hoofdruimte, ik verspilde veel geld aan allerlei huidproblemen, norm-derms, enzovoort, en nog duizenden anderen tijdens het ontvangen ervan.

Ik had het resultaat in ongeveer 2 weken. Acne is net "uitgedroogd", mijn huid is vettig en nadat bazirona normaal werd) heb ik nu helemaal geen last meer) er zijn altijd acne geweest, sommigen hebben anderen gepasseerd, maar nu verschijnen ze voor PMS en verdwijnen ze meteen omdat hand Baziron)))))

Ik gebruikte basiron aan het begin van de herfst, of op de achtergrond van hormonen of iets anders, veel puistjes op mijn kin sijpelden eruit en rode vlekken kwamen eruit.
Ongeveer een maand lang heb ik alles opgeruimd (hoewel ik naast baziron ook een crème heb gebruikt, 's ochtends gebruikte ik een wasbak als een reinigingsgel en eenmaal per week een scrub.
Het is prettig om te gebruiken, na het aanbrengen van - knijpende huid, een beetje, maar ik smeerde onmiddellijk de crème in, dus er waren geen onaangename gevolgen.

Baziron raadde me aan om een ​​vriend te gebruiken die altijd grote problemen had met haar gezicht. We zijn erg hecht bij haar, dus vertelde ze me over veel van de tools die ze gebruikte: zowel zenerite, differential, als skinoren. En ik had nooit specifieke problemen met mijn gezicht, maar tegen de tijd dat de horror begon te komen tot 23 ((Nieuwe acne verscheen bijna elke dag + een zeer vette huid nam toe.) Waarom was het daar? Al mijn voorheen schone poriën waren verstopt met comedonen.

In die tijd begonnen we onze vriendin minder vaak te zien. Ik heb veel gereedschap geprobeerd. Zodra we elkaar ontmoetten en ik vertelde over mijn kwellingen met deze acne. Ze adviseerde om Baziron te gebruiken. Gekocht, besmeurd, alles is standaard :). Na drie dagen merkte ik dat het vetgehalte van de huid licht daalde. Ik ging naar de schoonmaak, de schoonheidsspecialist kneep alle zwarte stippen eruit. Daarna begon Baziron wonderen te doen! Ik meen het! Al na 2 weken was er een uitstekend resultaat (het belangrijkste was dat de huid weer normaal werd, niet olieachtig, ik ben ermee klaar na een maand waarin alles weer normaal was, later zei een bekende arts dat het waarschijnlijk een kortdurende vortex was. dus bedankt :).

Een Andere Publicatie Over Allergieën

Fenistil - zalf tegen herpes

24 september 2016, 0:36 Expertartikel: Daria D. Blinova 5.560Een uitstekende remedie tegen herpes is de nieuwe generatie "Fenistil", die verschillende vormen van afgifte heeft.


Mol onder de ogen

Een mol onder het oog komt vrij veel voor bij zowel mannen als vrouwen. De eerlijke seks is vaak trots op een dergelijke neoplasma, in de overtuiging dat het hun uiterlijk piquancy en verleiding geeft.


De ellebogen zijn bekrast: waarom jeuk, symptomen en behandeling

Pruritus op de ellebogen is een vrij veel voorkomende gebeurtenis die iedereen heeft meegemaakt. Helaas wordt de huid van de ellebogen niet altijd zorgvuldig onderzocht door mannen en vrouwen.


Moedervlek op de nek: geheime betekenis

De moedervlek in de nek is een kleine versiering die de eerlijke seks vrouwelijker en verfijnder maakt. Palmisten zorgen ervoor dat moedervlekken een waardevolle informatiebron zijn die helpt bij het gedetailleerd bestuderen van de identiteit van hun eigenaar.